Продуктова категория

LED футбола Арена светлина

LED футбола Арена светлина

LED футбола Арена светлина. Ярките LED светлини в света. Премия прецизна оптична система за осветление, висока ефективност 95 %. IP66 водоустойчив, подходящ за употреба на закрито и открито. Околната среда proctection, не UV/ХГ и вредно вещество

Product Details

LED футбола Арена светлина


Спецификации


led soccer arena light specifications

Имаме разнообразие от LED осветление подходящ за различни арени изискване, като размера, височината, тип и стил, тревата, опита на играчите и публиката и др.


led soccer arena light design 1

led soccer arena light design 3LED футбол светлини, дали наводнения светлини или високо заливи, са ефективен начин за постигане на оптимална осветление докато понижаване разходите си полезност и поддръжка с течение на времето. Тъй като светлините са когато футболен терен е отворена, има смисъл да използват крушки, които продължи дълго време. LED осветление е ниска мощност решение, което осигурява превъзходно осветление и разходно-ефективен начин за намаляване на вашите разходи за комунални услуги.


Футболни игрища варират по размер; от гимназията, колеж, за отдих и стадион-места за сядане всички футболни игрища изискват еднакви осветеност от светлини, които не създават отблясъци или горещи точки на трева. Също така въпреки че футбол се играе на нивото на земята, топката може да бъде изритан високо във въздуха, много пъти по време на играта. Уверете се, че имате най-доброто осветление LED футбол да улови всяка игра!


Заслепяването е лошо и може да повлияе на ползването на играта. Намали отблясъци за футболисти и фенове като се стреми на осветлението, така че те са извън линията на очите на играчите и зрителите.Нашият продукт за разтвор за осветление на салонаIMG_5885.jpg720w.jpg
LED Тенис корт светлина предимства:

). високо чист алуминий рефлектор и горещи освобождаване система;

б). висока мощност LED осветление, високи effection внесени постоянен ток;

C). минахме ISO и с група за строг контрол на качеството;

Г). дълго гаранция: 3 години;

Д). спестяване на енергия;

F). най-високата мощност led осветление в led промишленост;

Ж). осветление ефективност: до 170 lm/w.Hot Tags: LED футбола Арена светлина, футбол светлина, Арена светлина

Запитване

Свързани продукти