Начало > Новини > Съдържание

Продуктова категория

LED осветление промишленост електронната ера

- May 07, 2015 -

През последните години LED осветление за промишлеността разви бързо със силна подкрепа на страната на шанс за развитие. С динамичното развитие на електронната търговия но също така отваря вратата към интернет пазаруване за LED осветление за промишлеността.

Сега с LED осветление за промишлеността все по-просперираща, повече компании са започнали да гледам началото на текущата електронна търговия. Бързото нарастване на онлайн пазаруването за LED осветление промишленост каналите за продажба предостави нова възможност. Следователно проучване на пътя на LED осветление за промишлеността, електронна търговия е много важно.

През последните две години, много традиционни LED осветление бизнес вече е започнала дейности като електронната търговия, са се заселили техните продукти като Taobao, Jingdong, Пат и други трети страни B2C платформа, предприятието се виждат двойно тези платформи година донесе огромен тласък онлайн пазаруване. Обаче водени от B2C не е по пътя да отида гладко, за да конвертирате B2B, B2C е дългосрочна и ефективна електронна търговия развитие.

Ток, LED електрически търговски повече от все още в "продадени стоки" на сцената, действителен значение Shang на марката също не се появи, докато, благодарение на LED електрически търговски ерата на смешен, линия, Shang на продукти категория е много пълна, почти покрива има всяка категория домашни нужди, така че, за нововъзникващите LED предприятието, чрез електрически търговски определени марка, стана има LED електрически търговското развитие на трябва да тенденция.

LED бизнес след повече от две години след избухването, поръчка вече е влязъл етап на червено море битки, цената вече е много конкурентен. Някои компании за електронна търговия за заети бързо пазара, по-голяма ценова конкуренция, в действителност, не е желателно, здравословно развитие на сериозно нарушаване на мощност LED от една страна, от друга страна донесе сериозни щети на тяхната марка.

Нормализирана електронна търговия промоции, ценови войни вече не са електрически изпълнител "Последната сламка". Бизнес развитие ще постепенно от "ценова война" на "стойност". ВОДИ на устойчивото развитие на предприятията в платформата за електронна търговия, марка, качество и обслужване са операция на електронната търговия е от съществено значение.


Свързани новини

Свързани продукти

  • 1000W LED Floodlight
  • 100W RGB LED наводнения светлина
  • 100W светодиодна улица
  • 500W LED Floodlight
  • Светлинна индикация за наводнение с 300W LED
  • Светодиодна индикация за наводнения с 200 W LED