Начало > Новини > Съдържание

Продуктова категория

LED осветление проблеми с качеството на пазарната конкуренция

- May 07, 2015 -

Шанси провинциални комитет чрез писмо издаден през 2014 след празника на пролетта ускоряване промишлени енергийната консервация, опазване на околната среда и програма за развитие на действие, провинция Шанси, обхващащи в публични LED осветление проект ще се изпълнява от 2015, се стремят към модернизация на провинцията обществено осветление LED осветление.

Натискате го политики, както и осветление продукти цени спаднаха рязко, което прави страната LED улично осветление пазар с експлозивен растеж, инвестиции се измества в областта на LED индустрията веригата постепенно изместен до средната и долната достига.

Но в същото време, липсата на стандарти, конкуренция, продукт хомогенност и качество ниво е неравномерно и много други въпроси, също влезе, в такъв контекст на развитие, размер, здравина, вариращи от LED осветление бизнес започна да се диференцират и LED осветление пазар е поел нов конкурентна ситуация.

Въпреки че миналата година, вътрешни обществено осветление LED развитие в разгара на пазара, но не трябва да се игнорират, всички ДОВЕДОХА порочен конкуренцията между предприятията, продукти и проблеми с качеството да идва.

Края на октомври 2013 г. на Гуангдонг провинциални Бюрото на качество и технически надзор на Гуанджоу, Шенжен, Джухай, Foshan, Huizhou, Dongguan, Jiangmen и Shunde 9 40 предприятия в областта на производството на 40 партиди от LED улично осветление и светлина контролер продукт проверка място резултатите показват че нестандартни продукти като 25 %.

В допълнение, в последните две години страната е завършил изграждане на LED осветление проект модернизация проект, много ДОВЕДЕ streetlight ретро проект качество проблем. Като Нанчан първите road xincheng област, Wucheng окръг, Джинхуа, Zhejiang Джин Sha Jie, Dongguan Guancheng улица LED streetlight ретро проект са поради получите оплаквания за слепи светлина.


Свързани новини

Свързани продукти

  • 80W светодиодна лента
  • 50W светодиодна лента
  • 120W светодиодна улица
  • 200W светодиодна улица
  • 800w прожектори Светодиодни
  • 500W LED Floodlight